0

ЗА НАС

„ Нудиме технолошки решенија за живот“со чудествениот дизајн на структури на нашите производи кои придонесуваат за декоративна атмосфера и похармонични слики на многу куќи .

 

Нашата компанија со широк спектар на производи како што се; смарт робот правосмукалка, уреди за прочистување на вода, керамички апарат за греење на околината, електрични домашни апарати, диспензерот за вода и машина за перење теписи. има за цел да обезбеди највисок квалитет на услугата за своите клиенти.

 

Врши продажба на земјите Турција, Македонија, Косово, Албанија , Србија и на крајните корисници. Со 18 годишно искуство иако на целост сме фабрички дистрибутери ,ја усвоивме мисијата за испорака на квалитет во производството и доставување на најдобар квалитет на производот до потрошувачот. Сите производи на нашата компанија имаат сертификат за СЕ, а сообразноста на нашите производи со стандардите на СГС и ТСЕ е документирана од светски познати стандардни организации.

 

Додека нашите производи ви нудат дополнителна удобност, со различни технологии кои поседуваат тие додаваат брзина на вашата брзина. Нашите производи се истакнуваат во различни типови и бои на дизајн, а производите во статус на бела техника привлекуваат внимание со многу функции што секој корисник може лесно да ги програмира.

 

Нашата компанија го усвои принципот на целосно одговарање на различните потреби на потрошувачите во различни географски региони на светот.

 

Додека нудиме технолошки решенија за живот, преку сите канали кои ги овозможува технологијата ние комуницираме со нашите потрошувачи.

 

 ALJİ Company D.O.O

Беличица 32 Гостивар Македонија

+389 42 323 444

+389 70 330 037

info@alji.mk

facebook/aljimakedonija

instagram/@alji.mk

www.alji.mk

 

„Благодараме на илјадници среќни потрошувачи кои не избраа нас“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mk_MKMK