0
Политика за наплата

Политика за наплата

Имаме политика на враќање од 30 дена; Ова значи дека мора да побарате враќање во рок од 30 дена по приемот на вашиот производ.

За да имате право на враќање, вашата ставка мора да биде во иста состојба со која го добивте овој документ неизнесен или неискористен, со ознаки и во оригиналното пакување. Е ви треба и потврда или доказ за набавка.

Да се ​​иницира враќање info@alji.mk . Ако вашето прифаќање е прифатено, ние ќе ви испратиме етикета за враќање и упатства за тоа како и каде да го испратите вашиот пакет. Производите вратени кај нас без барање за наплата нема да бидат прифатени.

За какви било прашања за враќање, контактирајте не info@alji.mk .

Штети и проблеми
Ве молиме, прегледајте ја вашата нарачка на рецепција и контактирајте не веднаш во следниве случаи ако производот е неисправен, оштетен или добил погрешен предмет за да можеме да го процениме и поправиме проблемот.

Исклучоци / предмети што не се враќаат
Одредени видови предмети не се враќаат, како што се расипливи предмети (како храна, цвеќиња или билки), специјални предмети (како што се специјални нарачки или персонализирани предмети) и производи за лична нега (како производи за убавина). Ние исто така не прифаќаме поврат за опасни материјали, запаливи течности или гасови. Ве молиме контактирајте не ако имате прашања или проблеми во врска со вашиот специфичен производ.

За жал, не можеме да прифатиме поврат за производи со попуст или картички за подароци.

Размена
Најбрзиот начин да бидете сигурни дека ќе го добиете она што го сакате е да го вратите производот што го поседувате и откако ќе се прифати враќањето, направете посебна набавка за новиот производ.

Наплата
Откако ќе го примиме и испитаме вашето враќање, ќе ве известиме и ќе ве известиме дали е одобрено повратот. Доколку е одобрено, автоматски ќе добиете рефундирање врз основа на вашиот оригинален начин на плаќање. Забележете дека може да потрае некое време за вашата банка или компанија за кредитни картички да процесираат и испратат поврат на средства исто така.

mk_MKMK