ALJİ UVC Уред за дезинфекција
2999ден
       
0
ALJİ UVC Уред за дезинфекција
Продажба!

ALJİ UVC Уред за дезинфекција

2999ден

,

Елиминирајте 99% од сите микроби со професионален УВ-Ц озонски стерилизатор!

ЕФЕКСИВЕН МЕТОД НА СТЕРИЛИЗАЦИЈА ВО ОБЛАСТИ НА РАЗЛИЧНА УПОТРЕБА

УЧИЛИШТА-БОЛНИЦА-КУOИ-ТРГОВСКИ МОЛИ-ФЕЛЕРСКИ САЛОВИ-БАНКИ-хотели-канцеларии

СИСТЕМ ЗА УТВРДУВАЕ И СТЕРИЛИЗАЦИЈА ЗА VИВОТНАТА СРЕДИНА

ВИРУСИ, микроорганизми, печурки, микроби и сл. Во воздухот и површините. ТРОШОЦИ

ПРЕДУПРЕДУВАЕ !!!

Ултравиолетовите ламби не треба да се гледаат или да се допираат директно.

Додека уредот работи, не треба да има живи суштества во околината.

ЕФЕКТ НА УВ-Ц светлината врз микроорганизмите

Уништува 99,9% од микроорганизмите во животната средина и е загарантирана за 2 години.

✅ Ја нарушува структурата на ДНК кај бактериите, вирусите, спорите на мувлата и габите и ги деактивира автоматски.

Тоа спречува репродукција на микроорганизми кои не умираат со нарушување на нивните ДНК структури.

УВ-Ц е една од сончевите електромагнетни фреквенции.

✅Бидејќи е најефикасен кај УВ зраците, тој е познат како гермицидни зраци.

1) Го чисти целиот воздух и површини во областа на употреба.

Микроорганизмите, како што се вирусите, можат да се лепат на површините и да останат одржливи долги часови. Поради оваа причина, многу е важно да се задржат површините стерилни.

2) Може лесно да се контролира со далечинскиот управувач. Исто така, обезбедува погодност со режимите за прилагодување на времето на горење. (15мин / 30мин / 60мин) Можете лесно да го програмирате вашиот производ додека излегувате на пауза или вечера и да осигурате дека стерилизацијата на околината е завршена пред да се вратите. На овој начин, нема да бидете изложени на никакви УВ зраци. Дополнително, производот започнува 30 секунди по лансирањето, што ви дава време да ја напуштите околината.

3) УВ-зраците се ефективни само на површината што ја погодуваат, но ОЗОН одржува стерилна средина дури и ако има пречка пред ламбите што емитуваат. Нашиот производ ги стерилизира површините што не се директно изложени на ослободување на озон. Емисиите на озон се една од нашите најважни карактеристики што го разликуваат од другите производи на пазарот. Озонот е една од важните супстанции што се користат при стерилизација и создава благ мирис, па затоа, по употребата на уредот, треба да се проветри околината.

4) Производот е многу издржлив бидејќи е изработен од тврд материјал.

5) Нуди многу ефикасна стерилизација со моќност од 38 вати.

6) Како и сите УВ ламби, тој има животен век од 9000 часа.

7) Бидејќи нашиот производ е мобилен, можете лесно да ја преместите и стерилизирате околината што ја сакате.

8) Покрај тоа, сите ние сме загрижени дали овие денови е чисто пакувањето на производите што ги купуваме од продавниците за храна.

Пакувањата на производите што сте ги купиле лесно можете да ги исчистите со УВ ламба.

Коментарите

Не постојат критики уште.

Бидете првиот преглед на "ALJİ Uvc Dezenfeksiyon Cihazı"

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

mk_MKMK