0
 • ALJİ 2.2 kW A++ Yeni Kule Isıtıcı 45 m2

  4999ден
 • ALJİ 2 kW A++ Yeni Kule Isıtıcı 30 m2

  3999ден
 • ABIR X8 Akıllı Robotik Süpürge

  19999ден
  Hayatınıza rahatlık katar, zamanınız size ve sevdiklerinize kalır.
 • CVS Saç Kurutma Makinesi

  1199ден
 • CVS Elektrikli Şofben

  1999ден
  Технички Карактеристики на производот • Безбедносен вентил против прекумерен притисок на вода • Не-запалива суровина и надворешна површина против пожар • Приклучок на линијата за заземјување за да се спречи истекување на електрична енергија • Систем на дијафрагма кој ја прекинува енергијата при прекинување на влезната/излезната вода • Изолиран огноотпорен внатрешен кабелски сет • Превенција од прегревање со единичен термостат • 7 Фазен Систем за Безбедност • Вода на саканата температура со прилагодување во 3 чекори • не-варовнички изолиран термостат • Минимален притисок на вода: 1,5 ms • Стапка на проток: 60-180 Lt / h Димензии: 325 mm x 235 mm x 135 mm • Класа на заштита: 1 • Тип на уред: Со контролиран влез • AC 220-240V / 50-60 Hz / 7500 -9000 вати
 • CVS 1500W Mikser Set

  2999ден
 • CVS Blender, Mikser Set

  1299ден
 • CVS Kalın Uçlu Blender

  1999ден
 • CVS Ultra Keskin Tam Set

  2699ден
 • CVS Shaker, Buz kırıcı

  1599ден
 • CVS Kahve Makinesi + Kap

  1799ден
tr_TRTR