CVS Elektrikli Şofben
1999ден
       
1
CVS Elektrikli Şofben
İndirim!

CVS Elektrikli Şofben

1999ден

,

Технички Карактеристики на производот
• Безбедносен вентил против прекумерен притисок на вода
• Не-запалива суровина и надворешна површина против пожар
• Приклучок на линијата за заземјување за да се спречи истекување на електрична енергија
• Систем на дијафрагма кој ја прекинува енергијата при прекинување на влезната/излезната вода
• Изолиран огноотпорен внатрешен кабелски сет
• Превенција од прегревање со единичен термостат
• 7 Фазен Систем за Безбедност
• Вода на саканата температура со прилагодување во 3 чекори
• не-варовнички изолиран термостат
• Минимален притисок на вода: 1,5 ms
• Стапка на проток: 60-180 Lt / h Димензии: 325 mm x 235 mm x 135 mm
• Класа на заштита: 1
• Тип на уред: Со контролиран влез
• AC 220-240V / 50-60 Hz / 7500 -9000 вати

Можност за Безбедна Употреба

ЏВС Електричнот бојлер за вода при промени во услови на притисок самиот се обезбедува. Во случај на ненамерни флуктуации на притисокот, протокот на вода се прекинува и се спречуваат несреќите со бојлерот, а по ненадејниот прекин на влезната и излезната вода, електричната енергија се исклучува и системот за дијафрагма се активира.

Издржлива Надворешна Површина

Со својата специјално дизајнирана надворешна површина нуди безбедна употреба против електрична струја, горење и истекување на вода. Благодарение на цврстата структура на неговата надворешна површина, спречува протекување што може да се случи против внатрешни делови и нуди долга можност за употреба.

Долготрајни Внатрешни Делови

Благодарение на неговите внатрешни делови произведени целосно во согласност со состојбата во која се наоѓа ,дополнително ја зголемува безбедноста на бојлерот за време на активната работа . Со незапаливиот дизајн на внатрешен кабел, спречува пожари што можат да настанат при електрични истекувања.

Квалтет и Отпорност
Со помош на висока отпорност ,ги прави по ефикасно перациите за внесување и изнесување на вода . Благодарение на неговата анти-варовна карактеристика и изолираната структура, има долг животен век и спречува дефекти на бојлерот што можат да произлезат од ситуации како што се вар.

Висок Проток

Одржува мултифункционална функција со можност за прилагодување на протокот на вода. Додека обезбедува брз проток на топла вода, со својата брзина на проток од 60-180 LT/h, тој изведува брз проток на вода со својата висока отпорност и обезбедува единствено искуство.

Постепено Прилагодување на Топла Вода
Со прилагодување на топла вода која се состои од 3 различни структури, на кое било посакувано ниво се остварува протокот на топла вода.
Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“CVS Elektrikli Şofben” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir