0

RRETH NESH

"Ne ofrojmë zgjidhje teknologjike për jetën" me dizajnin e mrekullueshëm të strukturave të produkteve tona që kontribuojnë në atmosferën dekorative dhe imazhet më harmonike të shumë shtëpive.

 

Kompania jonë me një gamë të gjerë produktesh si; fshesë me korrent inteligjent robot, pastrues uji, pajisje qeramike për ngrohjen e ambientit, pajisje elektrike shtëpiake, bombol me vrimë nxjerrëse uji dhe makinë larëse qilimash. synon të sigurojë cilësinë më të lartë të shërbimit për klientët e saj.

 

Shet në Turqi, Maqedoni, Kosovë, Shqipëri, Serbi dhe përdoruesit e fundit. Me përvojë 18 vjeçare, megjithëse jemi shpërndarës tërësisht të fabrikës, ne kemi miratuar misionin e ofrimit të cilësisë në prodhim dhe shpërndarjen e cilësisë më të mirë të produktit tek konsumatori. Të gjitha produktet e kompanisë sonë kanë një certifikatë CE, dhe pajtueshmëria e produkteve tona me standardet e SGS dhe TSE është e dokumentuar nga organizata standarde me famë botërore.

 

Ndërsa produktet tona ju ofrojnë rehati shtesë, me teknologjitë e ndryshme që ata posedojnë ato i shtojnë shpejtësi shpejtësisë tuaj. Produktet tona dallohen në lloje dhe ngjyra të ndryshme të dizajnit, dhe produktet në statusin e mallrave të bardha tërheqin vëmendjen me shumë funksione që çdo përdorues mund t'i programojë lehtësisht.

 

Kompania jonë ka miratuar parimin e përgjigjes së plotë ndaj nevojave të ndryshme të konsumatorëve në rajone të ndryshme gjeografike të botës.

 

Ndërsa ne ofrojmë zgjidhje teknologjike për jetën, ne komunikojmë me klientët tanë përmes të gjitha kanaleve të siguruara nga teknologjia.

 

 ALJİ Company D.O.O

Belicica 32 Gostivar Maqedoni

+389 42 323 444

+389 70 330 037

info@alji.mk

facebook/aljimakedonija

instagram/@alji.mk

www.alji.mk

 

"Faleminderit për mijëra konsumatorë të lumtur që na zgjodhën"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sqSQ