CVS Ngrohës elektrik uji
1999ден
       
0
CVS Ngrohës elektrik uji
Ofertë!

CVS Ngrohës elektrik uji

1999ден

,

Karakteristikat teknike të produktit
• Valvul sigurie kundër shtypjes së tepërt të ujit
• Lëndë e parë jo e ndezshme dhe sipërfaqe e jashtme kundër zjarrit
• Kyçje në linjën e tokëzimit për të parandaluar rrjedhja e energjisë elektrike
• Sistemi i diafragmës që e ndalon energjinë gjatë ndërprerjes të ujit hyrës/dalës
• Set kabllovik i brendshëm i rezistueshëm ndaj zjarrit
• Preventivë nga mbinxehja me termostat individual
• Sistemi i Sigurisë me 7 Faza
• Temperatura e dëshiruar e ujit me adaptim në 3 hapa
• Termostat i izoluar jo gëlqeror
• Shtypja minimale e ujit: 1.5 ms
• Shkalla e rrjedhjes: 60-180 Lt / h Dimensionet: 325 mm x 235 mm x 135 mm
• Klasa e mbrojtjes: 1
• Lloji i pajisjes: Me hyrje të kontrolluar
• AC 220-240V / 50-60 Hz / 7500 -9000 vat

Mundësia për përdorim të sigurt

Bojleri elektrik JVC i ujit në rast të ndryshimeve në kushte të presionit, sigurohet vetë. Në rast të fluktacioneve të paqëllimshme të shtypjes, rrjedha e ujit ndërpritet dhe parandalohen aksidentet me bojlerin, kurse pas një ndërprerje të papritur të ujit hyrës dhe dalës, energjia elektrike fiket dhe sistemi për diafragmë aktivizohet.

Sipërfaqja e jashtme e qëndrueshme

Me sipërfaqen e jashtme të projektuar në mënyrë special, ofron përdorim të sigurt kundër rrymës elektrike, djegies dhe rrjedhjes së ujit. Falë strukturës së fortë të sipërfaqes së saj të jashtme, parandalon rrjedhjet që mund të ndodhin kundër pjesëve të brendshme dhe ofron një mundësi të gjatë përdorimi.

Pjesë të brendshme afatgjate

Falë pjesëve të tij të brendshme, të prodhuara në përputhje të plotë me gjendjen në të cilën ndodhet, rrit më tej sigurinë e bojlerit gjatë punës aktive. Me modelin jo të ndezshëm të kabllos së brendshme, parandalon zjarret që mund të ndodhin gjatë rrjedhjeve elektrike.

Cilësia dhe Rezistenca
Me ndihmën e rezistencës së lartë, i bën më efikase operacionet për futjen dhe nxjerrjen e ujit. Falë veçorisë së tij kundër gurit gëlqeror dhe strukturës izoluese, ka një jetëgjatësi të madhe dhe parandalon defektet e bojlerit që mund të lindin nga situata të tilla siç është guri gëlqeror.

Rrjedha e lartë

Është multifunksional me mundësinë për të rregulluar rrjedhën e ujit. Ndërsa siguron rrjedhë të shpejtë të ujit, me shpejtësinë e tij të rrjedhës prej 60-180 LT / h, realizon rrjedhje të shpejtë të ujit me rezistencën e tij të lartë dhe siguron një përvojë unike.

Rregullimi gradual i ujit të nxehtë
Duke rregulluar ujin e nxehtë që përbërë nga 3 struktura të ndryshme, rrjedha e ujit të nxehtë arrihet në cilindo nivel të dëshiruar.
Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “CVS Elektrikli Şofben”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

sqSQ